Om Surfway

Hvem er vi

Surfway er en software udvikling og Konsulentbistand vedrørende informationsteknologi startet i København. Grundlægende årsag til at starte Surfway er at udvikle smart stempelur samt en imponerende fleks system der kan gøre private og offentlige medarbejderens registreringer nemmere og bedre tryg intern i arbejdspladser.

Siden 2013, har Surfway samlet kuffert fuld erfaringer af hverdag af kunder som medmedvirkede til forbedre til at løsningen kunne tilpasses til erhverv  brancher

Fra 2016 har Surfway udvidet den basel komme/gå og fleks registrering til helt nyt koncept af workforce management system hvor er Unique og giver helt ny vinkel til workforce management branchen.

Med den ny opbygning siden 2016 har vi valgt at bruge de nyeste men samt mest stabile udviklingsværktøjer som er robust, fleksible og giver bedste mulighed både til vores frem proces men også at kunderne glæder sig hverdagen til benytte løsningen.

Vores fokus har altid været skræddersyet, fleksible og stabil løsningen der kan både automatiser virksomheds ressourcer, samt giver bedste økonomiske fordel hos kunder som kun vil bruge en lille del af systemet.