Gør tidsregistrering lettere med et

Digitalt Stempelur

Automatisér dine medarbejders tidsregistrering med et digitalt stempelur. De stempler ind - de stempler ud, og vores digitale Workforce Mangement System registrerer det hele for dig.

Ansigt genkendelse tidsregistrering

Effektivisér jeres arbejdsgange og reducér dine administrationsomkostninger betydeligt med vores digitale stempelur.
Dine medarbejdere registrerer deres mødetider v.h.a. ID-Kort, fingreaftryk eller ansigtskendelse, og vores system lægger al tiden sammen og registrerer, hvis der sker nogle uregelmæssigheder.
Stempeluret kræver ingen internetforbindelse, og kan således køre offline.
Læs om funktionerne herunder

Ansigtsgenkendelse og PIN​​

Installer smart ansigtsgenkendelse app på egen Android tablet og kom i gang. Løsning inkluderer indtjekning med PIN (samarbejde med SAGRO time)​

Fingeraftryk​

Vil du være tryg, når dine medarbejdere møder på arbejde og bekræfter deres møde personligt? Så er løsningen noget for dig.​

Kort og nøglebrik (NFC)​

Løsningen giver fleksibilitet og tryghed internt i virksomheden. Muligheden er lige der, hvor behovet er.​

Stempelur på mobilen

Registrering af ankomst- og gåtider via mobil med GPS tracker. Appen virker både for administrerende men også medarbejderen​

API Integration​

Hvis du er glad for din nuværende online workforce applikation, men mangler digitale stempelure? Vi hjælpe gerne med integrationen til enhver løsning i samarbejde med din nuværende leverandør/udvikler​

Offline eller Online​

Enheden virker online, men lige så godt offline. Som offline (uden internet) kan medarbejderen stadig stemple ind/ud, registrere nye medarbejdere eller redigering af medarbejder m.m.​

Ansigtsgenkendelse & PIN​​

Systemet inkluderer et smart ansigtsgenkendelsessystem, som du kan vælge at benytte dig af. Alternativt kan alle medarbejdere indtaste en PIN-kode.

Fingeraftryk​

Alternativt kan alle medarbejdere registrere sig v.h.a. fingreaftryk, hvorved du minimerer risikoen for, at nogle medarbejdere fristes til at stemple ind og ud for hinanden.

Kort og nøglebrik (NFC)​

Hvis jeres virksomhed foretrækker, at medarbejderne ikke skal bruge deres fingreaftryk eller ansigtkendelse, er det også muligt at bruge et kort eller en nøglebrik med samme resultat.

Stempelur på mobilen

Med en simpel app installeret på dine medarbejders mobil, kan du tracke deres komme- og gåtider, ligesom de selv kan checke ind og ud herfra, hvis de har forskellige mødesteder.

API Integration​

Ønsker du vores stempelur integreret i dit nuværende HR-system?
Vi samarbejder gerne med udviklerne af dit nuværende system herom

Offline eller Online​

Vores stempelur virker online såvel som offline. Nogle funktioner kræver internetforbindelse, men den proces, hvor medarbejderne stempler ind og ud gør ikke.

Plug & Play: Stempelur til tidsregistrering

Med Surfways samlede digitale Workforce Management System modtager du et stempelur, og når du har fået strøm på den, kan alle dine medarbejdere stemple ind og ud, som det passer dem, og al deres tid vil blive registreret.

Stempeluret virker både online og offline - så hvis du er et sted uden internet, kan du gemme og uploade dine registreringer, når du igen er på nettet.

Stempeluret kan både bruges til daglige arbejdsgange, men også specifikke projekter, tidstagning, ind - og udtjekning - hurtigt, let og effektivt.

Mobil online tidsregistrering

Hent"Surfway App" til administrerende medarbejdere
fra Android Market eller App Store. Gratis!

Stempelur tidsregistrering

Tryghed & fleksibilitet

Du kan placere dit stempelur, hvor du finder det passende. Det kunne være ved indgangen, i jeres frokoststue eller på kontoret. Det kan have en fast placering, men hvis du skifter mening, er stempeluret let at flytte.

Enheden kan tilkobles internettet via WiFi eller simkort. Alt efter jeres behov indeholder vores enhed 6.000 mah batteri. Det betyder, at i slumretilstand kan batteriet holde op til 15 dage.

Medarbejderne benytter det digitale stempelur til deres tidsregistreringer, hvor enheden automatisk henter data fra vores server.

Tid er penge - Registrér al din tid med vores stempelur

Der er mange fordele ved at investere i Surfways stempelur, men den største af dem alle er øget produktivitet.
Med vores stempelur bliver din virksomhed langt mere produktiviv, fordi tid i højere grad er en faktor, som tages hensyn til i jeres virksomhed. På samme måde vil medarbejdernes aktive rolle i tidsregistreringen mindske de administrationsomkostninger, der normalt er forbundet hermed.

Administration

Ovenstående funktioner er et udpluk af de mest nødvendige systemer. Vi har dag til dag udvikling uden forstyrrende opdateringer. 

Vi har flere brugbar funktioner på vores stempelur, som vi ikke har på listen endnu. Kontakt os for at høre mere om mulighederne.

Medarbejder

Det er nemt og hurtigt at dele eller fravælge adgang med medarbejdere. Det er også muligt at tildele en del af administrationsmodulet med udvalgte medarbejdere.

Kontakt os for at høre mere om øvrige muligheder.