Automatisk overblik

Digital Tidsregistrering

Med Surfways Workforce Management System får du adgang til vores meget populære tidsregistreringsmodul, som har gjort tidsregistrering nemmere, end det nogensinde har været før.

Vores vagplanlægningsmodul giver jeres arbejdsplads systematik.
Planlæg vagter for en måned eller et år af gangen. Ændr og byt dem efter behov - Nemt & Simpelt.

Tidsregistrering

Medarbejderne stempler ind og ud, så du bruger mindre tid på registrering samtidig med du sikrer dig, at du hverken betaler for meget eller for lidt i løn.

Styring

Vores fleksible administrationspanel giver både dig og din HR-afdeling mulighed for at kontrollere og dele informationer internt.

Regler

Har medarbejderne forskellige møde- og arbejdstider? Vores panel giver dig selv mulighed for at administrere regler for den enkelte medarbejder.

Pauser

Er nogle pauser betalte, mens andre er selvbetalte? Frygt ej - vores system kan registrere det hele, og hvis det ændrer sig? Så retter du det bare.

Rapportering

Med til vores system medfølger et effektiv rapporteringspanel, der giver dig indsigt og brugerdefinerede advarsler, som du evt. skulle finde relevant.

Overblik

Samlet set giver modulet det ultimative overblik, som er uundværligt for enhver seriøs og travlt virksomhed, der ser et potentiale i at udnytte digitale muligheder.

Få mest value for din tid

Når du bestiller vores Workforce Management System, kan du skræddersy tidsregistreringsmodulet specifikt til din virksomhed efter dine ønsker og behov.

Tidsregistrering skal være simpelt og nemt. Det skal sikre maksimal tryghed for arbejdsgiver såvel som arbejdstager, og så skal det maksimere profitten ved at gøre driften så simpel som muligt.

Med andre ord gør Surfway tidsregistrering til en aktiv ressource for din virksomhed, og du kan kun investere for langsomt. Det er 90 % automatiseret, 100 % digitalt og 100 % smart.

Mobil online tidsregistrering
Automatisk tidsregistrering

Strømlinet & struktureret

Når vi hos Surfway har gjort det til vores levevej at udvikle effektive HR-systemer til ambitiøse virksomheder, så afstedkommer det af et oprigtigt ønske om, at lige netop denne proces skal være så struktureret og strømlinet som muligt.

Vores system indeholder med andre ord INGEN irelevante funktioner.

Et effektivt HR-system er nemlig kernen i dét, der gør, at en virksomhed udvikler sig til at blive en organisation.

Hent "Surfway App" til administrerende og medarbejder
fra Android Market eller App Store. Gratis!

Mindre administration - færre omkostninger

Er du klar til at tage din virksomhed til det næste niveau og blive en rigtig organisation?

Fordelene er mange! Med en investering i Surfways effektive Workforce Management System, vil du opleve en betydelig produktivitetsstigning blandt dig selv og dine medarbejdere.

Farvel til manuelt arbejde, stramme vagtskemaer og hundredvis af beskeder for at bytte vagter frem og tilbage.

Nu har du et digitalt system, som registrerer det hele for dig. Resultat? Betydeligt færre administrationsomkostninger, en langt mere fleksibel arbejdsplads, hvor der nu pludselig er frigivet en masse tid, der kan bruges på andre produktive tiltag, som øger bundlinjen - igen til gavn for hele jeres virksomhed.

Tidsregistering på arbejdspladsen

Fingeraftryk med NFC kort eller nøgle chip

Administration

Ovenstående funktioner er udvalgt som de mest nødvendige.  Vi har flere brugebare funktioner, som ikke fremgår på listen. 

Kontakt os for at høre mere om mulighederne

Medarbejder

Det er nemt og hurtigt at dele eller fravælge adgang med medarbejdere. Det er også muligt at tildele en del af administrationsmodulet med udvalgte medarbejdere.

Kontakt os for at høre mere om øvrige muligheder.