90% automatiseret, men 100% digitalt

Digital Tidsregistrering

Med Surfways elektronisk tidsregistrering system får du adgang til vores meget populære modul, som har gjort registreringer nemmere, end det nogensinde har været før.

Det er et system der kan henvendes til hver branche. Eget produceret stempelur med mange års erfaring giver vores kunder tryghed og høj grad smart styrring

Surfway digital online tidsregistrering

Alverdens muligheder med nul forvirring

Mindre administration - færre omkostninger

Tidsregistrering

Medarbejderne stempler ind og ud, så du bruger mindre tid på registrering samtidig med du sikrer dig, at du hverken betaler for meget eller for lidt i løn.

Styring

Vores fleksible administrationspanel giver både dig og din HR-afdeling mulighed for at kontrollere og dele informationer internt.

Regler

Har medarbejderne forskellige møde- og arbejdstider? Vores panel giver dig selv mulighed for at administrere regler for den enkelte medarbejder.

Pauser

Er nogle pauser betalte, mens andre er selvbetalte? Frygt ej - vores system kan registrere det hele, og hvis det ændrer sig? Så retter du det bare.

Rapportering

Med til vores system medfølger et effektiv rapporteringspanel, der giver dig indsigt og brugerdefinerede advarsler, som du evt. skulle finde relevant.

Overblik

Samlet set giver modulet det ultimative overblik, som er uundværligt for enhver seriøs og travlt virksomhed, der ser et potentiale i at udnytte digitale muligheder.

Er du ikke sikker på om vi har en løsning til din virksomhed? 
Kontakt os i dag. vi hjælper dig til finde det perfekte match eller bygge en skræddersyet løsning ud fra dit behov

tidsregistrering håndværker

Tillid i hver ende​

Er du klar til at tage din virksomhed til det næste niveau og blive en rigtig organisation? 

Fordelene er mange! Med en investering i Surfways effektive Workforce Management System, vil du opleve en betydelig produktivitetsstigning blandt dig selv og dine medarbejdere.

Farvel til manuelt arbejde, stramme vagtskemaer og hundredvis af beskeder for at bytte vagter frem og tilbage.


Nu har du et digitalt system, som registrerer det hele for dig. Resultat?
Betydeligt færre administrationsomkostninger, en langt mere fleksibel arbejdsplads, hvor der nu pludselig er frigivet en masse tid, der kan bruges på andre produktive tiltag, som øger bundlinjen – igen til gavn for hele jeres virksomhed.

Få mest value for din tid

Hver arbejdsplads har deres egen vaner, Derfor kan du skræddersy tidsregistreringsmodulet specifikt til din virksomhed efter dine ønsker og behov.


Tidsregistrering app skal være simpelt og nemt. Det skal sikre maksimal tryghed for arbejdsgiver såvel som arbejdstager, og så skal det maksimere profitten ved at gøre driften så simpel som muligt.

Med andre ord gør Surfway tidsregistrering til en aktiv ressource for din virksomhed, og du kan kun investere for langsomt. Det er 90 % automatiseret, 100 % digitalt og 100 % smart.

Automatiseret, digitalt & smart

I dag findes der forskellige tidsregistreringssystemer på marked. Større del af virksomheder stadig benytter sig af arbejdstidsregistrering i excel. Hvor andre stadig skriver ned på papir lapper. 

Det er også muligt at finde analog stempelure og terminaler til tidsregistrering. Men ingen af disse løsninger kan leve op til de forventninger, som en digital stempelur

Bedste mulighed med tidsregistrering for virksomheder er, at gavne sig af digital løsningen

Hvorfor digital løsning?

Fordel med en digital løsningen er, at det kan skræddersyes efter behøv.  Dermed giver flere fordel ved opdatering af funktioner, når det er i god hænder

Strømlinet & struktureret

Når vi hos Surfway har gjort det til vores levevej at udvikle effektive HR-systemer til ambitiøse virksomheder, så afstedkommer det af et oprigtigt ønske om, at lige netop denne proces skal være så struktureret og strømlinet som muligt.

Vores system indeholder med andre ord INGEN irelevante funktioner.

Et effektivt HR-system er nemlig kernen i dét, der gør, at en virksomhed udvikler sig til at blive en organisation.

Vi kender behoved derfor har vi fremragende udvælg af muligheder

Kundetilfredshed er vores højeste sats. Derfor tager vi alle henvendelser seriøst og leverer bedste løsning ud fra din branche og virksomheds størrelse. 

Automatisk tidsregistrering

Følg dig med i digital udvikling

Digital stempelur giver mulighed for, at medarbejdere kan registrere deres ankomst- og gåtider, uden at administrationen til stede. Registreringer kan udføres med NFC chip/kort, ansigtgenkendelse, PIN eller gratis mobil app med GPS

Simpel tidsregistrering

Ved brug af Surfway Digital stempeluret effektivisere du automatisering af din tidsregistrering, opnår du langt mere tid til at kunne ordne andre og måske sjovere opgaver i din virksomhed.

Mobil app til registrering af tid

Med Surfway´s digital tidsregistrering af medarbejdere, er der ingen plads til uenigheder

Med en simpel app kan alle følg med ressourcer hvor og når som helst, og hvis der sker ændringer, opdateres den i realtime.

Adgang til administrerende

Som administrerende kan du følg med alle ressourcer hvor som helst. Hvis på farten skal holde styr på hvem er på arbejde, administrer vagter, projekter, kommunikation og m.m

Adgang til medarbejder

Medarbejderne på mobil appen, kan nemt se deres tider, vagter, projekter og m.m alt afhængig hvad administrerende tillader adgang til.

Hold dig opdateret med arbejdes relateret kommunikation

Mobil app
Surfway mobil app exempel

Vi taler alle sprogene

Indbygget smart sprogmodulering. Det i forvejen dansk- og engelsksprogede system kan hurtigt installere et nyt ønsket sprog - for eksempel tysk, spansk m.m.

Fleksibilitet

Systemet bygger på modulering, og det er nemt at integrere med eksterne systemer såsom økonomi-, projektstyrings-, lønsystemer eller lignende.

Sikkerhed

Vi overholder GDPR-lovgivningens retningslinjer. Alle Personfølsomme data er krypteret. Dermed alle bruger har adgang til se eller fjern egen oplysninger

Administration

Ovenstående funktioner er udvalgt som de mest nødvendige. 
Vi har flere brugebare funktioner, som ikke fremgår på listen. 


Kontakt os for at høre mere om mulighederne

Medarbejder

Det er nemt og hurtigt at dele eller fravælge adgang med medarbejdere.
Det er også muligt at tildele en del af administrationsmodulet med udvalgte medarbejdere.

Kontakt os for at høre mere om øvrige muligheder.