Mindre administration - mere fleksibilitet

Digital Vagtplanlægning

Automatiser din vagtplanlægning med Surfways digitale vagtplanlægningsmodul og bliv mere produktiv.

Mangler du et effektivt vagtplanlægningssystem, der registrerer alle din medarbejders komme- og gåtider, som afregner løn og som alarmerer dig, hvis der opstår nogle uregelmæssigheder?
Så scroll du bare videre - du er det helt rigtige sted! Se hvad vores system kan herunder.

Vagtplanlægning​

Vores modul giver en forståelig, visuel oversigt over hvem der er på arbejde, og hvem der har været det. Kan også bruges til ressourcestyring​

Tillæg / overenskomst​

Har nogle medarbejdere forskellige tillæg og afregnes de på forsellige måder?
Du kan tilføje særregler til den enkelte medarbejder.

Datasamling​

Modulet indeholder en brugervenlig oversigt, så du nemt kan se dag, uge, lokation, medarbejdere og samlede data for hele afdelingen.

Fravær

Det er nemt at planlægge nye vagter ved hjælp af fraværsmodulet, der automatisk henter fraværsoversigten i et skema​

Godkendelse​

Du kan planlægge vagter så langt frem, du ønsker, uden medarbejdere ser det, før du har "godkendt" dem. Det gør du med et simpelt klik.

Drag N Drop​

Systemet er let og brugervenligt med en indbygget drag n'drop-funktion, som man kender fra CMS-systemer. Oplæring heri er inkluderet i prisen.

Hav altid din vagtplan med dig i lommen

Med Surfways digitale vagtplanlægningsmodul, behøver du aldrig nogensinde at printe en vagtplan ud igen.

Med en simpel app kan alle dine medarbejdere altid have deres vagtplan i lommen, og hvis der sker ændringer, opdateres den i realtime.

Her kan de se alle deres vagter, hvornår de sidst har været på arbejde og evt. anmode om ændringer.

Mobil online vagtplan

Automatiseret, digitalt & smart

Lad os være ærlige:

Alle seriøse virksomheder ved, at der findes 1.440 minutter i døgnet. Der går 10.080 minutter på en uge, 43.200 på en måned og 525.600 på et år - Og ingen af dem kommer nogensinde tilbage igen.

Tid er penge, og hemmeligheden til at tjene penge kommer af, at man mestrer sine minutter.

Få kontrol over din tid med Surfways digitale vagtplanlægsningsmodul allerede i dag

Hent "Surfway App" til administrerende og medarbejder
fra Android Market eller App Store. Gratis!

Fordelene er mange

Med vores vagtplanlægningsmodul opnår din virksomhed både øget produktivitet og et langt højere højere serviceniveau. Det vil bl.a. komme til udtryk i betydelige administrationsbesparelser og reducerede lønomkostninger.

Også medarbejdertilfredsheden vil få et nyk op ad, da hver enkelt kollega vil få en oplevelse af øget ansvar og fleksibilitet. Vores erfaring er, at det også er med til at sænke sygefraværet.

Systemet henter automatisk data fra de øvrige moduler i vores Workforce Management System (fravær, ugentlige arbejdstimer, ferie mm.) Denne automatiske synkronisering betyder, at administrationen og medarbejderne altid er opdateret - uden I behøver løfte en finger!

Farvel til Excel-ark og forsvudne vagtplaner

Med til Surfway digitale vagtplanlægningmodul og samlede Workforce Management System findes også en online kommunikationsplatform, som integrerer alle medarbejdere internt.
Hver medarbejder kan få adgang til de informationer og funktioner. Du bestemmer, hvem der har ret til hvad, og dermed tilbyder vi dig den ultimative kontrol over jeres arbejdsgange og ressourscer.

Administration

Ovenstående funktioner er udvalgt som de mest nødvendige.  Vi har flere brugebare funktioner, som ikke fremgår på listen. 

Kontakt os for at høre mere om mulighederne

Medarbejder

Det er nemt og hurtigt at dele eller fravælge adgang med medarbejdere. Det er også muligt at tildele en del af administrationsmodulet med udvalgte medarbejdere.

Kontakt os for at høre mere om øvrige muligheder.